Thirrje për pjesëmarrësit

Mos harro të kaluarën, vepro në të tashmen, dhe ndrysho të ardhmen!
Ejani dhe bashkohuni me ne në”Inisiativën  Përkujtimore të Genocidit Romë!

Ne  70 -vjetorin e Ditës së Përkujtimit të Genocidit  Rome më 2 Gusht,  do të marrin pjese 1.000 të rinj romë dhe jo-romë nga e gjithë bota.  Kjo është një ngjarje  veçantë  e cila do t’iu japë mundësi 1,000 të rinjve dhe organizatave rinore të bashkohen në një forum social, për të shkëmbyer përvojat dhe për të debatuar në lidhje me tëkaluaren, të tashmen dhe të ardhmen!  Ne nuk e harrojmë Genocidin Rome, ne mësojnë për të kaluarën dhe të tashmen në workshope, dhe i prezantojme ato nepermjet inisiativave dhe organizimeve tona.

Kjo inisitative organizohet nga Rrjeti Ndërkombëtar i Rinisë Rome ternYpe dhe një numër i  madh i anëtarëve dhe organizatave partnere.

Rregjistrohu online : http://2august.eu/online-registration/
Kur? 30 korrik – 4 gusht 2014
Ku? Krakow / Auschwitz, Polonia
Kush? 1.000 të rinj romë dhe jo-romë nga e gjithë Evropa
Kushtet? http://2august.eu/2014-event/info-for-participants/
Organizatat? Janë të ftuar që të na kontaktoni për partneritet
Programi?http://2august.eu/2014-event/programme/

Kontakto: ternype@romayouth.com
www.2august.eu